LOADING

Type to search

Domino va exploata la Ipex trendul crescător al etichetelor digitale

Press Stiri Targuri si expozitii

Domino va exploata la Ipex trendul crescător al etichetelor digitale

admin feb. 16, 2010
Share

Conform datelor furnizate de statisticile industriilor tipografice, piaţa de tipar a etichetelor digitale tinde să se tripleze până în 2015, o oportunitate pe care specialistul în echipamente de marcare şi codare Domino Printing Sciences să-şi anunţe lansare în domeniul maşinilor digitale de imprimare full-color pentru producţia etichetelor.

Domino va lansa cu ocazia Ipex prima sa presă de tipar color a etichetelor ca rezultat al înfiinţării recente a noii sale divizii de tipar digital. Pentru cei care vor lua parte la evenimentul expoziţional de la Birmingham, Domino le va oferi ocazia de a vedea în premieră maşina de tipar digital N600, model care poate fi adaptat imprimării cu cerneală albă a etichetelor transparente.

Echipamentul va putea tipări substraturi cu o lăţime a rolei de 333 mm, la o viteză de 50 m pe minut şi o rezoluţie de 600 dpi. Iniţial maşina va funcţiona pe baza de cerneluri UV, însă responsabilii Domino au declarat că există şi o opţiune pentru imprimarea cu cerneluri pe bază de apă.

Leave a Comment