LOADING

Type to search

Imprimantă pentru aplicații direct pe obiecte vestimentare

Serigrafie Stiri Tehnic

Imprimantă pentru aplicații direct pe obiecte vestimentare

admin oct. 1, 2010
Share

M&R a adăugat recent în gama de echipamente de imprimare direct pe obiecte vestimentare imprimanta i-Dot 4100.

Conform reprezentanților M&R, imprimanta i-Dot produce rezultate foarte bune când printează pe obiecte vestimentare albe, negre, de culoare deschisă sau închisă. Echipamentul beneficiază de software-ul RIP i-Color și de tehnologia Absolute Position (APT). Sistemul este proiectat să permită utilizatorilor posibilitatea de a opri și de a relua imprimarea la orice punct al ciclului de imprimare, fără să apară decalaje pe printul final. Acest lucru are loc deoarece, chiar dacă imprimanta este oprită, aceasta nu modifică poziția de redare pe substrat.
Echipamentul are și un mod de așteptare (standby) care îi permite să fie lăsat inactiv o perioadă maximă de 10 zile, numai prin apăsarea unui buton.
La achiziționarea lui i-Dot 4100, clienții primesc un computer, un monitor și stația de lucru propriu-zisă.

M&R este cel mai mare distribuitor de echipamente serigrafice la nivel mondial. Reprezentantul cel mai apropiat pentru România poate fi găsit în Polonia.

Tags:

1 Comments

  1. Tudor Balint oct. 5, 2010

    Pentru a deservi mai bine piata europeana, M&R produce in Polonia echipamente pentru imprimare textile. Exista reprezantanti ai M&R in multe tari est europene si chiar un showroom in Austria.
    In Romania firma este reprezentata de EDCG SRL.

Leave a Comment