LOADING

Type to search

Ioan Balaşa: Ne vom adapta forma de expunere şi mesajul în funcţie de configurarea Print&Sign

Interviu

Ioan Balaşa: Ne vom adapta forma de expunere şi mesajul în funcţie de configurarea Print&Sign

admin feb. 3, 2009
Share

La ora la care l-am contactat, directorul general Mons Medius, Ioan Balaşa, nu fusese încă anunţat de către organizatori asupra viitoarei structuri de organizare a târgului. Cu toate acestea, dânsul a declarat pentru Universign că rămâne fidel mainfestării autohtone, primind cu deschidere orice schimbare.

În afară există şi formule de expoziţie gen Advertising Show (Viscom, spre exemplu), dar şi formule precum cred că încearcă să fie noul târg – mai aproape de Drupa, să zicem. Oricum ar fi, ne vom adapta forma de expunere şi mesajul în funcţie de configurarea Print&Sign. Încă nu am foarte multe detalii despre această nouă formulă, însă numele ales de organizatori – Print & Sign, mi se pare prea puţin „lucrat”. Un avantaj este că se constituie ca un mesaj direct, dar în acelaşi timp nu prea are şansa de a deveni în timp un brand.

Nu am fost contactaţi încă de către organizatori în vederea participării, însă cu siguranţă vom expune la Print & Sign. Cred că am reuşit în ultimii trei ani să folosim târgul de toamnă pentru a prezenta lucruri cu adevărat interesante pentru clienţii noştri. Vrem să continuăm.

Tags:

Leave a Comment