Default

Agressione şi-a deschis oficial noul birou şi depozitul din Bucureşti

• Bookmarks: 1637


La data de 1 octombrie 2009, Agressione Group S.A., cel mai mare distribuitor de hârtie şi cartoane tipografice din România, a organizat deschiderea oficială a noului birou şi depozit din Bucureşti.

Este vorba de un complex simetric de clădiri: două magazii cu o suprafaţă totală de 6000 m şi două spaţii pentru birouri cu o suprafaţă totală de 2000 m.

La evenimentul desfăşurat la ceas de amurg au participat o serie de reprezentanţi ai celor mai mari tipografii din capitală, clienţi importanţi din ţară, furnizori din România şi din străinătate precum şi jurnalişti ai presei de specialitate.

Investiţia totală necesară finalizării acestui proiect a fost de 5 milioane de Euro şi a fost realizată atât din surse proprii, cât şi din credite bancare. Actualmente, în depozitul Agressione Group din Bucureşti sunt stocate aproximativ 3.000 tone de hârtie şi carton, capacitatea totală putând ajunge la cca. 6.000 tone.

Aceste facilităţi logistice se adaugă depozitelor cu stocuri de hârtie  şi carton existente la sediul central Agressione din Cluj-Napoca şi la celelalte nouă puncte de lucru din ţară: Timişoara, Oradea, BaiaMare, Braşov, Iaşi, Craiova, Constanţa, Brăila şi Ploieşti

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
637 views
bookmark icon

Write a comment...