Interviu

Cărți în blocuri de gheață

• Bookmarks: 15682


Dacă săptămâna trecută ați avut drum prin Piața Romană din capitală, cu siguranță ați observat blocurile de gheață aflate în fața chioșcurilor de ziare. Gazeta Sporturilor a ales să lanseze într-un mod neobișnuit romanul polițist „Prințesa Ghețurilor”, de Camilla Lackberg, vândut împreună cu ziarul.

„Am vrut sa îi suprindem pe cititorii noștri și să îi provocăm să descopere criminalul, spărgând gheața, la propriu.”

„Ideea ne-a venit chiar de la titlul cărții. Am vrut sa îi suprindem pe cititorii noștri și să îi provocăm să descopere criminalul, spărgând gheața, la propriu, în fața chioșcurilor de ziare”, ne-a spus PR manager-ul Gazetei Sporturilor, Roxana Bodea.

Procesul de înghețare a durat mai multe zile, deoarece gheața trebuia să atingă un nivel optim de cristalizare. Cartea a fost vidată și introdusă în apa care îngheța progresiv. Firma care s-a ocupat de proiect este Icelandia, companie producătoare de gheață alimentară.

Romanul a marcat lansarea Seriei Negre de 10 romane polițiste, care vor putea fi cumpărate împreună cu Gazeta Sporturilor. Campania s-a desfășurat în mai multe orașe mari din țară, în locații cu trafic pietonal intens.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
682 views
bookmark icon

Write a comment...