Analiza

Cauți firme de gravură?

• Bookmarks: 20743


Peste 20 de firme care oferă servicii de gravură s-au înscris pe site-ul Universign INDEX în numai două săptămâni de la lansarea catalogului online. Clienții finali și agențiile de publicitate nu mai pierd vremea căutând nume de firme specializate pentru servicii de producție publicitară, munca lor reducându-se la simpla accesare a site-ului Universign INDEX, unde pot găsi o listă cuprinzătoare a companiilor care oferă aceste servicii, grupate într-un sistem complex de categorii și subcategorii.

Companiile interesate de servicii de gravură pot contacta direct producătorii, fără să mai fie nevoie de intermediere. Prin formularul de contact de la pagina fiecărei firme listate se trimit e-mailuri direct către respectiva firmă. De asemenea, există link direct către website-ul companiei listate, unde clienții potențiali au posibilitatea să consulte o ofertă mai detaliată.

Universign INDEX este singurul catalog online pentru producția publicitară ce oferă avantajul că firmele înscrise pot fi ușor de identificat și de contactat printr-o simplă accesare a unei pagini de internet, de pe orice calculator de birou, laptop sau telefon mobil conectat la internet. Dacă potențialii clienți au nevoie de informații și date de contact rapid, fie că se află într-un birou, fie că sunt într-o călătorie de afaceri, este suficient ca aceștia să acceseze varianta online a catalogului Universign INDEX pentru a le obține.

Universign INDEX beneficiază de un newsletter ce apare odată la două săptămâni, prin care firmele înscrise și posibilii clienți sunt ținuți la curent cu ultimele noutăți și ultimele înscrieri pe site.

Firmele înscrise în Universign INDEX beneficiază de posibilitatea continuă de a-și actualiza datele. De asemenea, pot fi găsite în rezultatele căutărilor pe motoare de căutare, pentru că Universign INDEX este promovat și prin SEO (search engine optimization).

Ultimele companii înscrise în categoria Gravură:
Gravimex
Gravolab CNC
Fevrodest Group
Ykon Solution Grup

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
743 views
bookmark icon

Write a comment...