Analiza

Cum poți scuti timp la executarea unui banner

• Bookmarks: 24728


iMedia a introdus un material gata tivuit și capsat pentru bannere, care poate fi utilizat pentru majoritatea imprimantelor digitale.
Ready2Print nu este un material revoluționar, dar rezolvă o problemă practică: aceea a găuririi și aplicării de capse pe printuri digitale. Prin utilizarea lui, furnizorii de servicii de imprimare vor scuti timp și bani. Nu vor mai fi nevoiți să trimită bannerele la tivuit și montat capse, astfel că livrarea produselor se va face imediat după imprimare.

“Secretul” acestui material constă în faptul că înainte de tivuire sunt aplicate pe margine capse mai subţiri decât cele obişnuite. Poate fi printat cu aproape orice tip de imprimantă. Pentru a utiliza materialul pentru imprimare, este bine să se fixeze capul de imprimare la înălțime maximă și, în cazul în care se imprimă cu ajutorul unui printer-cutter, să se îndepărteze cuțitul.

Materialul Ready&Print poate fi imprimat în totalitate sau permite printerului să lase o margine albă, neimprimată. Este foarte util pentru bannerele obișnuite, de zi cu zi, care trebuie imprimate rapid.
Este distribuit în Canada, America și Europa. Mai multe informații găsiți la http://ready2print.ca

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
728 views
bookmark icon

Write a comment...