Default

Europapier a primit certificatele FSC şi PEFC de protejare a mediului

• Bookmarks: 18658


Angajament prin care Europapier Romania respectă standardele impuse de prestigioasele organizaţii FSC şi PEFC este acum confirmat oficial. Aceasta înseamnă în linii mari că această companie participă cu succes la protejarea mediului, la protejarea pădurilor, la scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră şi, în acelaşi timp, încurajează dezvoltarea tehologiilor care folosesc soluţii de energie regenerabilă.

FSC (Forest Stewardship Council) este un consiliul internaţional independent de administrare a pădurilor şi asigură că lemnul utilizat ca materie primă la producerea hârtiei este de origine controlată. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute certificate şi obţinerea lui garantează consumatorul că sunt îndeplinite criterii de management ecologic ce serveşte interesele şi drepturile populaţiei. Informaţii detaliate privind modul acestui sistem aflaţi vizitând site-ul oficial www.fsc-info.org.

PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification) este un certificat ce asigură că normele de dezvoltare durabilă sunt respectate atât la nivel local, cât şi la nivel transfrontalier şi că pădurile sunt gestionate eficient şi sustenabil. Informaţiii detaliat puteţi obţine pe site-ul www.pefc.org. Echipa Europapier are personal specializat şi vă poate sta la dispoziţie cu informaţii şi sfaturi privind acţiunile sociale durabile pe care doriţi să le întreprindeţi cu ajutorul hârtiei.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
658 views
bookmark icon

Write a comment...