Analiza

Faci parte din domeniul printului digital sau cauți doar servicii aferente?

• Bookmarks: 19735


Producător sau distribuitor? Companii din capitală sau din anumite orașe din țară? Furnizor de servicii sau client? Află fiecare răspuns accesând catalogul on line Universign Index.

Catalogul on line Universign INDEX listează, la doar două săptămâni de la lansare, peste 40 de companii numai în domeniul Print digital. Site-ul acoperă toate domeniile producției publicitare, ramificate în specializări specifice, ușor de identificat și de accesat.

Avantajele companiilor înscrise sunt multiple: prezența în singurul catalog on line specializat, expunerea directă către potențiali clienți, posibilitatea continuă de actualizare a informațiilor.
Companiile prezente în catalog sunt contactate direct de potențialii clienți, prin intermediul link-ului direct disponibil în site.

Universign INDEX este un instrument de prospectare pus la dispoziția agențiilor de publicitate și a clienților finali aflați în căutarea de furnizori din zona producției publicitare. Prin accesul direct la varianta on line a Universign Index clienții potențiali pot face o inventariere rapidă și relevantă a ofertelor de pe piața de producție publicitară.

Clienții potențiali sunt informați periodic, prin intermediul newsletterului săpămânal, cu date permanent actualizate din catalogul on line.

Ultimele companii înscrise în categoria Print Digital:

HOLLROM IMPEX
Hi – Fi Media Grup
Graphtec Design
ALMA PRINT

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
735 views
bookmark icon

Write a comment...