Eveniment

Fespa acordă mai multă atenție textilelor

• Bookmarks: 15539


Ediţia din 2010 a târgului internaţional Fespa, ce se va desfăşura la Munchen între 22 şi 26 iunie, va include Fespa Fabric, o zonă specială în cadrul târgului, care se va concentra exclusiv pe personalizarea textilelor.

Ocupând un spațiu amplu în cadrul evenimentului, Fespa Fabric a fost conceput pentru a înlesni accesul profesioniştilor din industria impimării pe textile, producătorilor de confecţii, retailerilor, la cele mai recente inovații în domeniu. Totodată, aceştia au acces la expunerea unor tehnologii care îi pot ajuta să se diferenţieze pe piaţă, să-şi optimizeze producţia şi profitul.
Cu o suprafaţă de aproximativ 8000 mp, Fespa Fabric va fi cu mai bine de 30% mai mare decât zonele dedicate imprimării confecţiilor din cadrul evenimentelor anterioare. Printre participanţi se numără furnizori de soluţii din comunitatea personalizării confecţiilor, precum Heinz Walz, Polyone Wilflex, Quaglia, San Roque şi Sawgrass.

Vizitatorii Fespa Fabric vor avea ocazia să afle despre ultimele progrese din serigrafia manuală şi automatizată, tehnologia de imprimare digitală direct pe textile, tehnologia de uscare şi transfer termic, tăierea cu laser şi pachetele de software pentru design.

Totodată, vor putea relaţiona cu producători de echipamente pentru serigrafie, producători de cerneluri, confecţii şi broderii.
În cadrul evenimentului, specialiştii Charlie Taublieb şi Scott Fresener vor organiza demonstraţii şi cursuri despre ultimele tendinţe , procedee şi tehnologii în serigrafie.
Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi accesa pagina Fespa 2010: www.fespa2010.com.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
539 views
bookmark icon

Write a comment...