Tehnic

Noi oportunități de creștere pentru industria grafică

• Bookmarks: 12685


Producătorul american de echipamente de imprimare de format mare Hewlett Packard își extinde portofoliul de echipamente destinate industriei grafice venind în întâmpinarea clienților cu noi soluții de imprimare large-format ce îmbunătățesc performanțele și permit intrarea în noi arii de aplicaţii. Compania a prezentat două noi echipamente din seria HP Scitex ce folosesc cernelurile pe bază de apă HP Latex, o nouă imprimantă entry-level flatbed și o nouă versiune a imprimantei TurboJet UV TJ8600. Noile soluții au fost lansate la IPEX 2010 unde HP are cel mai mare stand din cadrul târgului și cel mai extins portofoliu de tehnologii de imprimare digitală în prezentare. Acesta include simulări de fluxuri de producție și prezentări pentru clienți a unei game variate de aplicații reale. Noile echipamente HP Scitex promovează pe piața de signalistică cernelurile HP Latex. HP a prezentat noile modele de imprimante large-format HP Scitex ce utilizează cerneala revoluționară Latex: echipamentul de 3,2 m (126-inch) HP Scitex LX800 și cel de 2,6 m (104-inch) HP Scitex LX600. Ca cel mai mare, cel mai productiv echipament cu cerneală HP Latex până la momentul de față, imprimanta HP Scitex LX800 setează un nou standard de calitate a imaginii pentru piața de producție industrială large-format. Are capacități roll-to-free fall, roll-to-collector și dual-roll (cu role de până la 1,52m/60-inch, de diametre diferite, gratie unui mecanism cu diferenţial). LX800 produce rezultate de înaltă calitate cu o rezoluție de pînă la 1.200 dpi la viteze de la 88 m²/hr. (947 ft²/hr.) pentru billboard-uri outdoor și 45 m²/hr. (484 ft²/hr.) pentru aplicații indoor, cu o viteză maximă de 177mp/hr într-o singură trecere şi permite imprimarea de materiale textile fără suport datorită unui sistem de colectare a cernelii.

“Beneficiile aduse de HP Scitex LX800 portofoliului nostru au depășit cu mult investiția” a spus Vicente Verdu, manager de vânzări la compania cu sediul în Barcelona, Verdúdigital. “Am atras mulți noi clienți prin atingerea unei calități a imaginii deosebite 2/2 concomitent cu satisfacerea cerințelor clienților noștri de reducere a costurilor.”
HP și-a extins gama de imprimante UV prin HP Scitex FB500 Noul printer flatbed UV, FB500, permite specialiștilor în imprimare digitală și serigrafie, shop-urilor de signalistică și afișaj sau firmelor mari de producție să internalizeze capacitatea de imprimare pe materiale rigide. Noul flatbed are o lățime de imprimare de 163 cm (64-inch) și capacități opționale de cerneală albă (cu o soluţie inovatoare de omogenizare permanentă) precum şi de imprimare roll-to-roll, adresându-se astfel unei game foarte largi de aplicaţii. În plus, permite monitorizarea online de la distaţă prin intermediul HP Embedded Web Server și a camerei montate pe echipament. Sistemul de avans vacuumatic şi alimentare cu media în timpul imprimării măreşte semnificativ productivitatea şi permite prelucrarea de precizie cu rezoluţii până la 1200dpi şi viteze până la 37mp/hr. inclusiv pentru materiale grele. Pentru piața de signalistică și afișaj de volume mari HP prezintă noua serie TJ Ultima serie de imprimante UV TJ, HP Scitex TJ8600, oferă moduri de imprimare gloss complete și selective și o calitate excepțională împreună cu noile cerneluri Scitex TJ210. Permite o gamă de aplicații extinsă, incluzând grafică pentru vehicule și aplicații POP datorită flexibilității crescute și mirosului redus comparativ cu cernelurile Scitex HP TJ200. Cei care nu au ajuns la IPEX și nu numai sunt invitați la standul HP din cadrul târgului internațional FESPA 2010 (Munchen, 22-26 Iunie) pentru a studia noile posibilități oferite de portofoliul extins de imprimante HP large-format. Pentru mai multe informații despre anunțurile și prezentările HP din cadrul IPEX accesați www.hp.com/go/IPEX, www.transilvae.ro sau fluxurile Twitter ale HPGraphicArts http://twitter.com/hpgraphicarts și Grup Transilvae http://twitter.com/transilvae. ]]>

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
685 views
bookmark icon

Write a comment...