Tehnic

Inscripționări textile cu gama P.S. Film

• Bookmarks: 21862


Algernon vă prezintă gama P.S. Film de la Siser pentru inscripționări textile prin transfer termic.
Foliile din gama P.S. Film sunt foarte subțiri și au propriul suport adeziv, datorită căruia materialele se comportă foarte bine la aplicațiile cu o grafică dificilă sau litere mici.

P.S. Film – Pentru inscripționat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din poliester cu bumbac și majoritatea materialelor sintetice, vă recomandăm această folie disponibilă în 33 de culori!

P.S. Stretch – Inscripţionări textile elastice în 11 culori! Special creată pentru inscripționarea materialelor textile elastice și supraelastice (Lycra, Elastan, Spandex, etc) care necesită inscripționarea cu un material cu o capacitate foarte mare de întindere așa cum este P.S. Stretch.

P.S. Film Extra – Pentru materiale textile greu de inscripționat așa cum sunt nylonul și pielea.

P.S. Perfor – Inscripționarea textilelor în sporty style este posibilă cu această folie de la Siser. Cu ea puteți inscripționa echipamente sportive din bumbac sau din poliester deoarece perforațiile sub forma de cercuri permit eliminarea transpirației, în cazul în care se depune efort fizic.

Din categoria P.S. Film pentru inscripționat textile cu aplicații speciale vă prezentăm:

P.S. Film Metallic – Folie cu efect de oglindă disponibilă pe argintiu și auriu. Materialele textile din bumbac, poliester sau sintetic (cu excepția nylonului) pot fi scoase din anonimat prin aplicațiile deosebite care se pot realiza cu P.S. Metallic.

P.S. Electric – Imprimeuri glamour electrice și diamantate! Aveți la dispoziție 10 culori electrice și 3 culori diamantate, pentru combinații speciale pe materiale textile din bumbac, poliester sau sintetic (cu excepția nylonului).

P.S. Film Lumen – Aplicațiile cu acestă folie sunt absolut senzaționale, pentru că imprimeul este fosforescent! Ziua este alb, iar noaptea strălucește.

Dacă vă jucați cu imaginația puteți realiza combinații originale folosind aceste folii! Şi în plus, fiind folii din poliuretan, puteţi folosi fierul de călcat direct pe suprafaţa inscripţionată.

Pentru mai multe detalii despre aceste folii, vă invităm să accesați www.inscriptionari-textile.ro.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
862 views
bookmark icon

Write a comment...