Analiza

Interzicerea fumatului naște afaceri noi

• Bookmarks: 19658


Extinderea mișcării de interzicere a fumatului chiar și în țările în care aplicarea acestui demers părea utopică a inspirat idei de afaceri prea puțin explorate până la această schimbare. Țigările electronice și medicamentele sau suplimentele adjuvante care ajută fumătorii să renunțe la viciu au fost primele categorii de produse care au înflorit odată cu noua legislație. S-au găsit totuși întreprinzători care să exploateze în detaliu noua realitate, pornind de la elementul de bază ce urma să însoțească aplicarea legii în spațiile publice, respectiv semnul care atenționează că fumatul nu este permis.

Deși poate părea prea puțin pentru dezvoltarea unei afaceri fructuoase, fabricarea semnelor anti-fumat presupune folosirea de materiale speciale, precum și personalizări distincte, întrucât fumatul este interzis în anumite locuri din motive specifice.

De pildă, în spitale fumatul nu este permis și pentru a nu altera siguranța unui mediu steril, iar legislația anumitor țări obligă instituțiile publice și private, pentru o conștientizare deplină a publicului, să ilustreze posibilele efecte secundare negative pe semnele de avertizare. Un alt exemplu este al fabricilor, unde fumatul este interzis și pentru că ar putea cauza aprinderea unor substanțe inflamabile. Fiecare mediu de lucru are trăsături specifice care impun norme speciale de securitate și protecție a mediului. SmokingSigns.com a sesizat aceste noi nevoi de consum și le-a răspuns rapid, construind primul magazin on line în care sunt disponibile semne anti-fumat personalizate pentru medii de lucru și spații publice variate. Semnele sunt produse din materiale durabile și sunt personalizabile în orice limbă. Clienții își pot crea și personaliza propriul semn folosind softul existent pe site care le permite alegerea culorii, fontului și imaginilor. Semnele sunt livrate la adresele menționate de clienți, transportul fiind gratuit pentru comenzi mai mari de 50$.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
658 views
bookmark icon

Write a comment...