Stiri

KBA și Xerox își unesc tehnologiile pentru piaƫa ambalajelor din carton

• Bookmarks: 21741


KBA – Sheetfed Solutions și Xerox au anunƫat un parteneriat în vederea dezvoltării unui echipament industrial digital cu alimentare din coală, dedicat industriei de ambalaje din carton. Ambalajele de format mare pentru cosmetice, alimente și produse farmaceutice s-au bazat, până acum, pe imprimarea de producție tradițională, de tip offset analog.

Noul echipament  KBA Varijet 106 by Xerox integrează tehnologia cu jet de cerneală Xerox Impika în cadrul platformei KBA 106 Rapida.

Conceptul modular permite combinarea de imprimare inkjet digitală cu opƫiunile în linie ale KBA Rapida 106, cum ar fi lăcuirea, aplicarea foliei, perforarea sau foldarea.

Echipamentul KBA VariJET 106 oferă beneficiile imprimării digitale cum ar fi posibilitatea de a individualiza cartoanele, ceea ce aduce noi oportunități de business pentru echipamentele industriale de producție.

Echipamentul, aflat în etapele finale de dezvoltare, va imprima 4.500 de coli pe oră la dimensiune B1 750 x 1060 mm (29,5 x 41,7 inch).

„Suntem lider pe piața imprimării de ambalaje și avem confirmarea clienților noștri că acesta este exact tipul de produs de care au nevoie pentru a profita de oportunitățile momentului”, spune Ralf Sammeck, CEO, KBA-Sheetfed Solutions. „Îmbinarea tehnologiei inkjet de la Xerox cu experiența noastră în domeniul ambalajelor a avut ca rezultat lansarea unui echipament perfect adaptat cerințelor pieței.”

“Prin combinarea opƫiunilor digitale ale Xerox, cum ar fi cross media marketing, vitrinele digitale și fluxurile de lucru automatizate, cu cele clasice de imprimare offset ale KBA, clienții noștri vor fi în măsură să ofere noi produse care să reprezinte o inovație pe piața ambalajelor”, a declarat Robert Stabler, directorul general Graphic Communications Business Group, Xerox. “KBA Varijet 106 by Xerox va avea flexibilitatea, formatul și viteza necesare  furnizorilor să ƫină pasul cu această piaƫă în continuă și rapidă ascensiune.”

KBA Varijet 106 by Xerox va fi disponibil clienților începând cu anul  2017.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
741 views
bookmark icon

Write a comment...