Analiza

Obiecte promoționale de sărbători în Universign INDEX

• Bookmarks: 19698


Site-ul Universign INDEX va avea o nouă categorie: Articole Promoționale, creată la cererea firmelor înscrise. Universign INDEX este un produs flexibil, actualizându-se permanent în funcție de dorințele membrilor activi.

Companiile care au fost listate până acum în subcategoria articole promoționale din cadrul categoriei semne vor beneficia de o nouă formulă de promovare eficientă. La cererea firmelor listate, Articole Promoționale se va transforma în categorie principală și va cuprinde 6 subcategorii: Articole Birou, Textile, Agende și Calendare, Articole pentru Călătorie, Servicii de Personalizare și Cadouri Premium. Noua împărțire îi va ajuta pe vizitatorii interesați din Universign INDEX să identifice cu mai multă ușurință firmele care oferă produsele dorite.

Universign INDEX este catalogul online destinat producției publicitare prin care se facilitează contactul direct între clienți și firmele producătoare din acest domeniu. Formularul de contact ataşat paginii unei companii listate trimite e-mailuri direct către respectiva companie, iar link-ul către site-ul acesteia permite clienților potențiali să vizualizeze ofertele disponibile, precum şi preţurile de referinţă.

Universign INDEX poate fi accesat foarte rapid și ușor chiar și în călătorii de afaceri, din tren, din avion, direct de pe telefonul mobil, asigurând o găsire ușoară a celor mai bune oferte de servicii din domeniul articolelor promoționale, precum și din alte domenii ale producției publicitare.

Vezi cele mai recente înscrieri în Universign INDEX:
COLOSSEUM ADVERTISING
MULTISIGN
MULTI DEVELOPMENT
TC PRINT

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
698 views
bookmark icon

Write a comment...