Analiza

Pe aceeași tablă se poate scrie atât cu marker, cât și cu cretă

• Bookmarks: 19690


Până de curând, doar creta putea fi utilizată pentru a scrie pe o tablă. Dar lucrurile au evoluat, pentru că Aslan a creat o folie auto-adezivă pentru table pe care se poate scrie atât cu markeri lichizi, cât și cu cretă.

Noul produs Aslan BB 900 este o folie colorată, multistratificată, cu un strat opac, rezistent la zgâriere. De aceea, folia permite scrierea atât cu markeri lichizi, cât și cu cretă și poate fi curățată utilizând un simplu burete ud. Aceasta este foarte rezistentă la solvenți și chiar dacă va fi utilizată frecvent, nu vor persista urmele de scris de la utilizările anterioare.

Urmele pot fi îndepărtate chiar și în cazul în care se va folosi un instrument de scris necorespunzător, cum ar fi un marker permanent.

Într-o astfel de situație, curățarea se va face utilizând spirt medicinal sau alți solvenți organici fără să existe riscul ca folia să fie afectată.

Aslan BB 900 poate fi utilizată pentru diferite tipuri de aplicații, cum ar fi tablele din restaurante, școli, săli de conferință sau birouri.

Un alt produs pentru table de scris este Aslan FF 400. Este o folie care are în structura sa particule de fier, care determină suprafața pe care se lipește să aibă proprietăți de magnet. Poate fi utilizată în complementaritate cu Aslan BB 900. Folia este disponibilă în culorile negru, verde și alb lucios.

Mai multe informații la: www.ASLAN-schwarz.com

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
690 views
bookmark icon

Write a comment...