Analiza

Produse performante de curățat de la Spandex

• Bookmarks: 6220


Compania Spandex oferă un pachet cuprinzând patru sticle reîncărcabile de un litru, dotate cu pulverizator ce conține lichide de curățat din gama ImagePerfect. Sunt produse adresate companiilor care trebuie să întrețină aplicații de semnalistică sau printuri de format mare.

Spandex anunță disponibilitatea pachetului ImagePerfect, destinat celor care trebuie să întrețină aplicații de semnalistică sau printuri de format mare. Pachetul are în componență produsele Surface Cleaner, Magic Apply și Adhesive Remover Pro și Vynil&Banner Cleaner. Fiecare lichid este disponibil și separat, în sticle reîncărcabile, cu capacitate standard de 5l.

Primul produs, Surface Cleaner, permite utilizatorilor de semne și de printuri de format mare să curețe suprafețele în mod profesionist, eliminând praful și murdăria de pe aplicațiile realizate din folii auto-adezive. Curățarea corespunzătoare a foliilor va conduce la o aderență mai bună a acestora.

Surface Cleaner e potrivit pentru materiale delicate, cum ar fi plăcile de carton și acrilicele și poate curăța inclusiv carcase de mașini, casete de semnalistică, sticlă, aluminiu corodat și bannere PVC.

Cel de-al doilea produs, Magic Apply, este un lichid care se utilizează pentru curățarea suprafețelor dificile, cum ar fi sticla, oglinzile și substraturile flexibile ca bannerele PVC. Acesta nu conține ingrediente uleioase, astfel încât curățarea se face rapid și ușor, mai ales în cazul literelor și logo-urilor de vinil, al decorațiunilor pentru autovehicule sau al printurilor digitale.

Adhesive Remover Pro, cel de-al treilea produs, este eficient pentru înlăturarea reziduurilor de adeziv de pe o mare varietate de substraturi. Curăță substraturi precum carcase de mașini, casete de semnalistică, vitrine, suprafețe de sticlă, substraturi din plastic, aluminiu corodat și bannere din PVC.

Al patrulea produs, Vynil&Banner Cleaner, îndepărtează praful și murdăria de pe orice tip de vinil moale și semirigid, redând luciul original al materialului.

Vynil&Banner Cleaner nu conține substanțe chimice puternice, fosfați sau solvenți. Nu dăunează suprafeței, nu decolorează materialul suport , dar nu conduce nici la îndepărtarea cernelii fie ea solvent, eco-solvent sau cerneală cu polimerizare UV.

Poate fi folosit pentru orice tip aplicație din vinil, inclusiv pentru semnalistică outdoor, colantări de mașini, bannere, pânze impermeabile, folii semi-rigide, casete luminoase.

Similar Posts:

6 recommended
comments icon0 comments
0 notes
220 views
bookmark icon

Write a comment...