Analiza

Screen își va demonstra noile tehnologii la Ipex

• Bookmarks: 20719


Screen va prezenta la Ipex o gamă largă de echipamente de imprimare digitală pentru diferite aplicații de print comercial, direct mail, imagini de format mare și printuri industriale.
Compania va face lansarea comercială a primei prese digitale full color B2 Sheet-feed inkjet Truepress JetSX. Echipamentul a mai fost prezentat ca prototip la Drupa, dar la acel moment nu exista posibilitatea de achiziție.
Truepress JetSX poate imprima în format “single-pass duplex”. Această presă printează în formatul B2 pe o varietate de suporturi, fiind un echipament potrivit pentru sisteme de imprimare combinate, care imprimă în sistemul VDP (Variable Data Printing) chiar și materiale ce au fost deja printate cu imprimante offset. Truepress JetSX are un cap de redare care poate printa 1440×720 dpi, producând text și imagine la o calitate similara echipamentelor offset.
Pentru imprimarea pe formate mari, Screen va prezenta Truepress Jet2500UV care va demonstra nivelul de flexibilitate al suportului și al imprimării imaginii cu o rezoluție maximă de 1500 dpi și o viteză de producție de 67.5 mp/h pe suporturi până la 50 mm grosime și 2500 mm lățime.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
719 views
bookmark icon

Write a comment...