Stiri

Se lansează Efi Rastek H652 și Efi Rastek T1000

• Bookmarks: 12790


Efi lansează două noi imprimante digitale inkjet UV de format mare: echipamentul hibrid Efi Rastek UV H652 și echipamentul flatbed UV Efi Rastek T1000, utile pentru o imprimare rapidă, de calitate, pe o varietate mare de substraturi. Noile imprimante vor fi expuse la standul Efi din cadrul târgurilor Graph Expo și SGIA. „Efi Rastek H652 și Efi Rastek T1000, cele mai recente imprimante de format mare de la Efi, oferă o calitate foarte bună a printării pe tonuri de gri, la o rezoluție maximă de 1200 dpi, precum și opțiunea de imprimare cu cerneală albă, toate la viteze mari de producție. Aceste avantaje dau oportunitatea atelierelor mici de producție publicitară să își extindă oferta spre noi aplicații care să ajute la creșterea și diferențierea afacerii lor față de competiție”, a declarat Scott Schinlever, vicepreședinte și manager general Efi Rastek și a diviziei de cerneluri Efi. Echipamentul hibrid UV Efi Rastek H652 s-a dezvoltat pornind de la cunoscutul model Efi H650 și are o viteză de imprimare de aproape două ori mai mare față de Efi H650, fără să fie afectată calitatea imaginii.

Atingând viteze până la 42mp pe oră pentru printurile realizate cu tonuri de gri și având o rezoluție de până la 1200 dpi, Efi Rastek H652 imprimă pe o mare varietate de materiale rigide și flexibile cu o grosime maximă de 4.5 cm și o lățime de 1.63m.
Este potrivit pentru firme orientate spre realizarea de aplicații de format mare, de la bannere și billboarduri, până la postere și decorațiuni pentru punctul de vânzare. Oferind posibilitatea imprimării cu alb și o printare la rezoluții foarte mari pentru imaginile în tonuri de gri, Efi Rastek H652 imprimă culori saturate și gradienți omogeni.
Echipamentul flatbed Efi Rastek T1000 are o masă de vacuum de 1.32m x 2.5m și permite o manevrare ușoară și rapidă a materialelor de până la 5cm grosime, inclusiv a substraturilor care necesită fixare foarte bună în timpul imprimării.
Având viteze de 43 mp/oră și asigurând o calitate a imprimării foarte bună pentru printuri în tonuri de gri, Efi T1000 este util pentru crearea de postere, publicitate la punctul de achiziție, inclusiv imprimări de printuri lenticulare, precum și pentru aplicații industriale specializate, cum ar fi ambalajele. Imprimanta poate printa cu cerneală albă la aceleași viteze ca și în cazul culorilor CMYK. Echipamentele Efi sunt distribuite in România de Leykom. ]]>

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
790 views
bookmark icon

Write a comment...