Tehnic

Seiko lansează un multifuncțional din seria Teriostar

• Bookmarks: 11699


Seiko Instruments GmbH (SIG) a lansat seria Teriostar LP-2050, un printer multifuncțional de format mare, din clasa echipamentelor de volum mediu. Seria Teriostar LP-2050 cuprinde doua modele: modelul de bază LP-2059 cu funcție de imprimare și LP-2050-MF un model upgradat, care execută copii, scanare și imprimare .

Seiko I Infotech Ink (SIIT) a dezvoltat recent o tehnologie de imprimare și scanare foarte performantă care permite seriei LP-2050 să atingă o viteză de 9 imprimari în format A1 pe minut, 9.5 imprimări în format D pe minut și o viteză de scanare pană la 240 mm/s. Combinând aceste două caracteristici, seria LP-2050 va îmbunătați fluxul de lucru și productivitatea spațiului de lucru. Cu o îmbunătățire la scanarea culorii, LP-2050-MF permite utilizatorilor să scaneze și să prelucreze desene conform standardelor impuse in proiectare.

Seiko I Infotech Inc. este lider dezvoltator și producător de utilaje de imprimat cu dimensiuni mari. Compania Seiko Instruments Inc. (SII) are sediul în Chiba, Japonia și este distribuitor exclusiv pentru toate produsele tehnologice de imprimat Seiko I Infotech, incluzând tehnologia de format mare și imprimare grafică pe întreg teritoriul Europei, în Rusia, Africa și Orientul Mijlociu.

]]>

Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
699 views
bookmark icon

Write a comment...