Analiza

Spune-mi cât cântărești când te simți Fitness

• Bookmarks: 18644


Media Advertising a amenajat o stație de autobuz inedită pentru Nestlé Fitness. Stația este amplasată în Piața Unirii, vis-à-vis de magazinul Unirea, unde oprește autobuzul 104.

Amenajarea stației a fost executată într-o singură zi, dar pregătirea proiectului a durat o săptămână. Construcția a fost realizată cu o echipă de șapte oameni. Materialele folosite în acest proiect au fost policarbonatul și fibra de sticlă.

“Mobilierul stației a fost înlocuit cu un “fotoliu” din fibră de sticlă cu un design avangardist care invită călătorul să ia un răgaz pentru a-și controla greutatea”, a declarat Ilona Fodoroiu, director general Media Advertising.

Greutatea cântărită este afișată pe un display achiziționat de la o firmă din Germania, având dimensiuni de 410mmx165mm. Display-ul permite citirea cu ușurință a informației transmisă de un cântar electronic care este mascat ingenios de fotoliul din fibră de sticlă. Informațiile de la cântar către display sunt transmise printr-un cablu de date. Pentru decorarea stației s-au utilizat printuri de înaltă rezoluție.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
644 views
bookmark icon

Write a comment...