Eveniment

Viscom Milano se pregătește pentru editia 21

• Bookmarks: 3183


Începând cu 5 noiembrie, centrul expozițional al orașului Milano va găzdui a 21-a ediție a târgului Viscom, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei specializate în comunicarea vizuală. Anul acesta, peste 600 de companii expozante vor încerca să atragă un număr mai mare de 21000 de vizitatori în încercarea de a depăși recordul de audiență înregistrat anul trecut. În ultimii cinci ani evenimentul de la Milano a ținut pasul cu schimbările apărute în acest domeniu și s-a constituit într-un vector de comunicare eficient pentru leaderii industriei. Accentul pe care organizatorii l-au pus pe conceptul de networking și pe oportunitățile oferite de evoluțiile tehnologice a fost de fiecare dată din ce în ce mai puternic. Ca o prelungire firească a acestei poziționări, în acest an Viscom Milano poate fi rezumat prin trei atribute: tehnologie, marketing, networking. Viscom 2009 nu mai este un loc unde se prezintă cele mai noi echipamente și tehnologii, ci este un spațiu unde se discută și se expun studii de caz care prefigurează viitorul comunicării vizuale.

Un spațiu important va fi ocupat de sectorul digital signage care va aduce laolaltă furnizori de tochscreen-uri, proiectoare 3D și proiectoare de holograme, info-chioșcuri interactive, POSM-uri digitale. Sesiunile de comunicări care se vor desfășura pe parcursul celor trei zile ale evenimentului vor fi centrate pe demonstrații care acoperă specializările principale ale comunicării vizuale.

Tot în cadrul evenimentului vor avea loc și festivitatea de decernare a premiilor pentru cele două concursuri care se organizează în Italia: Telaio d’Argento – competiție rezervată furnizorilor de servicii de imprimare serigrafică, în cadrul căreia sunt înscrise mai mult de 7000 de firme și Display Super Star Italia – concursul în care sunt premiate cele mai spectaculoase posm-uri.

Similar Posts:

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...