Stiri

Bring on the shine: Xerox Iridesse transformă imprimarea de producție

• Bookmarks: 611065


Ce mai înseamnă în zilele noastre să te remarci pe piața tiparului de producție? În încercarea de a crea materiale imprimate originale, care să iasă în evidență într-un ocean de printuri similare, business-urile apelează la așa numitele „print embellishments”.

O NIȘĂ EXTREM DE PROFITABILĂ
Conform Keypoint Intelligence – InfoTrends, utilizarea efectelor speciale în imprimarea digitală va crește cu 27% în fiecare an și va ajunge la 25 de miliarde de pagini până în 2020, adică de 2 ori mai mult decât volumul de imprimare CMYK. Printre cele mai populare aplicații se numără cărțile de vizită, direct mail, felicitările, signalistica pentru POS, coperțile sau cutiile de carton pliabile. Clienții sunt dispuși să plătească extra, + 24% și până la +89% față de clasicele materiale imprimate CMYK, mai ales pentru detaliile în tonuri metalice și albe.

Este și continuă să fie o nișă de business extrem de profitabilă, în care o investiție timpurie poate fi amortizată destul de rapid mulțumită oportunităților care continuă să apară pe piață și marjelor de profit crescute. Mai mult, aceste tehnologii permit folosirea efectelor speciale pe volume mai mici de imprimare, la costuri accesibile și în cicluri de producție mai scurte. Este o oportunitate de neratat pentru piața de producție, care ne-a inspirat să creăm o presă specială, care răspunde nevoilor de personalizare ale clienților.

EFECTE SPECIALE DINTR-O SINGURĂ TRECERE
Faceți cunoștință cu Xerox Iridesse, un echipament de producție color de mare viteză, cu șase stații de imprimare – prima presă care poate imprima folosind toner în nuanțe metalizate de auriu sau argintiu, CMYK și toner transparent sau alb dintr-o singură trecere. Astfel, Iridesse elimină nevoia folosirii mai multor prese și procese, care sunt necesare în mod obișnuit pentru adăugarea de efecte de imprimare. Mulțumită celor două stații inline pentru toner special, clienții pot crea aplicații originale cu spot colours, efecte în dégradé cu tonere metalice sau mixte, precum și alte efecte speciale. Tonerele metalice în nuanțe de auriu și argintiu pot fi folosite individual sau stratificate, sub sau peste suprafețele imprimate CMYK pentru a crea palete unice în culori irizate. De asemenea, se poate adăuga un strat suplimentar de toner special pentru a oferi imprimării un plus de textură. Xerox Iridesse este o presă creată pentru performanță în imprimarea de producție:

  • Cu efecte metalice sau de textura
  • Pe hârtie groasă sau medii speciale
  • Cu designer in-house sau pur și simplu cu serverul de imprimare.

PENTRU AGENȚII DE CREAȚIE ȘI DESIGNERI
Xerox a pregătit programul Business Connect, care va aduce față în față companiile care dețin echipamentele Iridesse și iGen 5 și produc materiale în culori speciale și agenții de creație și designeri. Unul dintre obiectivele acestui program este realizarea unui catalog al furnizorilor de servicii de imprimare specială Xerox pentru a putea fi mai ușor de găsit de către viitorii clienți. Următorul eveniment de acest fel va avea loc în Paris, în perioada 17-18 octombrie. Până atunci, mostrele imprimate cu Iridesse din cea mai recentă ediție a Print Magazin vă oferă un preview al efectelor speciale care pot fi realizate cu echipamentul.

Contactați un reprezentant Xerox pentru a afla mai multe despre presă sau depre Business Connect și let’s bring on the shine! www.xerox.com/IridesseRomania

 

Similar Posts:

61 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1065 views
bookmark icon

Write a comment...