Stiri

250 de furnizori au confirmat deja prezența la Fespa din acest an.

• Bookmarks: 28783


 

Fespa a lansat campania promoțională pentru evenimentele sale Global Print Expo 2022 și European Sign Expo 2022, care vor avea loc în cursul acestui an la Berlin.

“Afacerile de imprimare de specialitate sunt din nou în funcțiune și fac planuri de viitor, iar Fespa Global Print Expo 2022 le va da un nou impuls, sprijinindu-le cu decizii de investiții și dezvoltarea ideilor într-un moment critic în redresarea susținută a sectorului”, a declarat șeful Fespa Global Print Expo Michael Ryan.
“După mai bine de doi ani dominați de alternative virtuale, decidenții de business chiar au nevoie de energia și conexiunile pe care doar evenimentele live le permit.
“Adevărata valoare a unui eveniment Fespa pentru expozanți și vizitatori este experiența mai largă: vederi de prim-plan ale tehnologiei și consumabilelor; realizarea de conexiuni umane; crearea de rețele cu oameni de afaceri care împărtășesc aceeași viziune; fiind inspirat și descoperind cele mai noi tehnologii și consumabile.
La Amsterdam, toamna trecută, am făcut primii pași pentru a readuce culoarea la tiparul de specialitate. Acum cu toții trebuie să experimentăm imprimarea în mișcare.”-Michael Ryan.
Ocupând opt săli, evenimentul din 2022 va oferi o platformă pentru inovație tehnologică în format digital lat, ecran și imprimare textilă. Peste 250 de furnizori sunt confirmați să expună până în prezent, inclusiv Brother, Canon, Durst, Fujifilm, HP, Kornit, Mimaki și M&R.
fespaglobalprintexpo.com.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
783 views
bookmark icon

Write a comment...