Stiri

A început programul RABLA la spectrofotometre, densitometre și colorimetre!

• Bookmarks: 18651


Acum este momentul să vă înlocuiţi vechiul spectrofotometru, densitometru sau colorimetru cu noul X-Rite eXact. Prin programul RABLA lansat de Grup Transilvae, câștigaţi până la 800 € atunci când optaţi pentru noua serie de spectrofotometre de la X-Rite. Dedicată industriei tipografice și producţiei de ambalaje, noua serie de spectrofotometre X-Rite eXact rezolvă problema măsurării rapide și precise a culorilor pe diferite substraturi și suprafeţe, reprezentând o soluţie eficientă pentru înţelegerea, controlul și managementul culorii de-a lungul întregului său flux.

Cu un timp de măsurare de o fracţiune de secundă și o acurateţe îmbunătăţită ce simplifică fluxul de producţie, eXact este primul spectrofotometru din industrie care suportă toate standardele M de măsurare a condiţiilor de iluminare, inclusiv M1.

Pe lângă tehnologia avansată de măsurare, noua platformă este ușor de utilizat, datorită software-ului intuitiv și a touch screen-ului. De asemenea, eXact poate fi setat astfel încât să evidenţieze elementele în ordinea pe care utilizatorii – operatorii și managerii de operaţiuni – o necesită, asigurându-le astfel accesul instant la instrumentele de care au nevoie, de cele mai multe ori printr-un singur click. Platforma utilizează X-Rite Graphic Arts Standard (XRGA) și CxF pentru a transmite culoarea, în vederea realizării cu ușurintă a transferului de date.

Contactaţi-ne pentru a afla dacă spectrofotometrul / densitometrul / colorimetrul dvs. este eligibil! Până la 30.06.2013, obţineţi garantat 800 € sau 550€, în funcţie de instrumentul înlocuit:

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
651 views
bookmark icon

Write a comment...