Stiri

ABG se concentrează pe automatizare la Labelexpo.

• Bookmarks: 15373


Bazându-se pe expozițiile anterioare de succes din America, ABG va dezvălui noua revoluție a  sa de automatizare și un portofoliu din cele mai recente inovații de echipamente . Compania va expune la standul 6A37 și va prezenta 17 mașini de finisare de ultimă generație în cadrul expoziției.Tema centrală a standului ABG se va învârti în jurul ABG Connect, soluția inovatoare automatizată de flux de lucru a companiei pentru industria etichetării. ABG Connect își propune să eficientizeze procesul de imprimare și finisare prin conectarea perfectă a tuturor etapelor într-un singur flux de lucru automatizat. Această soluție inovatoare, dezvoltată pe parcursul a aproape un deceniu, aduce numeroase beneficii comerciale și de eficiență
ABG va prezenta cea mai recentă soluție de derulare ASR+, care încorporează tehnologia de tăiere automată. Aceste soluții de înfășurare non-stop vor funcționa alături de noua platformă Converter ABG, o linie de conversie complet modulară care oferă viteze mai mari, o nouă tehnologie flexo și o amprentă mai mică.
Comentând viitoarea expoziție din septembrie, Matt Burton, directorul global de vânzări al ABG, a declarat: “Labelexpo Europe va fi cea mai mare prezentare a celor mai recente inovații ale noastre de până acum, cu un accent semnificativ pe automatizare. Ca întotdeauna, suntem dornici să interacționăm cu clienții noi și existenți, oferindu-le  echipamentele noastre de finisare ca lider de piață și demonstrând angajamentul nostru de a le satisface pe deplin așteptările lor  și de a împărtăși o bere bună după atât de mult timp!”

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
373 views
bookmark icon

Write a comment...