Stiri

Bobst a devenit acţionar majoritar la Gidue

• Bookmarks: 22558


Bobst Group a parafat o înţelegere prin care achiziţionează 65 procente din acţiunile Nouva Gidue srl, păstrând şi dreptul de a le cumpăra şi pe restul. Proprietarul Gidue va rămâne CEO şi acţionar în cadrul firmei în continuare. Termenii financiari ai tranzacţiei prin care acţionariatul cunoscutului producător italian de maşini pentru packaging s-a schimbat nu au fost făcuţi publici.

“Vrem să creştem pe segmentul etichetelor şi să fim lideri în domeniul lucrărilor de ambalaje cu serii mici. Tehnologiile noi de la Nouva Gidue în offset şi flexo se pot integra foarte uşor în liniile noastre. Bobst oferă astăzi cea mai mare varietate de echipamente de tipărire şi convertire pentru industria ambalajelor şi îşi reafirmă ataşamentul pentru inovaţie”, a spus Erik Bothorel, reprezentant Bobst.

Federico d’Annunzio, CEO Gidue, a declarat la rândul său: “Bobst are o istorie şi o reputaţie solidă, plus o poziţie de lider mondial pe piaţa ambalajelor.  Suntem mândri că facem parte dintr-o organizaţie globală şi că venim pe piaţa etichetelor cu experienţa noastră, ca şi cultura inovaţiei recunoscută la Nouva Gidue. Partenerii, clienţii, furnizorii şi angajaţii noştri vor avea cu toţii de câştigat de pe urma planurilor pe termen lung cu Bobst.”

Fabrica Gidue de la Florenţa va fi, astfel, în centrul strategiei Bobs de a profita de pe urma creşterii puternice a pieţei ambalajelor.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
558 views
bookmark icon

Write a comment...