Stiri

Cererea de hârtie autocopiativă rămâne în trend.

• Bookmarks: 15453


Antalis, o companie care face parte din Kokusai Pulp &; Paper Group, spune că hârtia autocopiativă rămâne o alegere populară pentru mulți, în ciuda unei treceri tot mai mari la alternative digitale și formulare online.Bine poziționat cu mărci lider de piață atât în calitate offset, cât și digitală, Antalis are disponibilă o gamă de hârtii autocopiative atât pentru imprimare lito, cât și digitală.
Paul Savill, manager de produs la Antalis, comentează: “În ciuda creșterii digitalizării și a formularelor online, hârtia autocopiativă continuă să fie o alegere populară și durabilă pentru clienții care doresc să creeze formulare autocopiative. “
Reacto de la Antalis, realizat de Koehler Paper Group din Germania, oferă rezultate de imprimare de înaltă calitate pentru formulare de afaceri cu mai multe părți, cum ar fi note de livrare, formulare de comandă, contracte, facturi și hârtie de copiator.
Hârtia digitală autocopiativă Xerox Premium este o altă opțiune care oferă performanțe optime pentru imprimarea formelor autocopiative pe imprimante laser și prese de toner uscat. În calitate de unic distribuitor al gamei, Antalis este capabil să ofere o gamă largă de culori, dimensiuni și opțiuni de acoperire.
Savill concluzionează: “Avem în stoc o gamă superbă și salutăm oportunitatea de a ajuta clienții să găsească soluții de hârtie autocopiativă care să îndeplinească cerințele lor.”

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
453 views
bookmark icon

Write a comment...