Stiri

DACORA Print si Summa oferă două pachete care permit parcurgerea pașilor necesari în producția de ambalaje.

• Bookmarks: 732360


 

Vanzarile online in Romania au inregistrat o crestere cu 30% in 2020 fata de 2019, iar pentru 2021 se preconizeaza o crestere intre 20% si 30%..Conform datelor recente, piata globala a comertului electronic a atins 2,41 miliarde de dolari in 2020. In termeni valorici, piata s-a extins cu aproape 26% fata de anul precedent, cresterea fiind determinata de intensificarea cumparaturilor online stimulate si  de pandemia COVID-19.Vanzarile eMAG au crescut cu aproape 50% in pandemie.

 Diversitatea si flexibilitatea sunt elemente de baza pentru a genera noi oportunitati de afaceri dupa un an dificil marcat de pandemia COVID-19. Capacitatea de adaptare pe noi segmente de piata este, prin urmare, cheia succesului pentru firmele care vor sa acceseze noi posibilitați de profit si sa exploateze noile tendințe.Dezvoltarea comerțului online creează noi oportunitați, iar una dintre acestea este legata de ambalarea produselor.In ultimul an, in Romania, vedem câteva investiții substanțiale in piata ambalajelor de carton.Proprietarii Dedeman intra in afaceri cu carton ondulat, prin cumpararea unui pachet de acțiuni (aproximativ 17%) la Vrancart Adjud. Frații Adrian si Dragoș Pavăl, cei care controlează cea mai mare afacere antreprenoriala româneasca – Dedeman, au investit 28 de milioane de lei, intrând astfel in industria ambalajelor din carton.Producatorul britanic de ambalaje de hârtie DS Smith investește 11 milioane de euro in fabrica de hârtie de la Zărnești. Fabrica DS Smith din Zărnești este cea mai mare unitate de productie a hârtiei pentru ambalaje din Romania. DS Smith a lansat o noua gama de ambalaje din carton pentru fructe si legume.Tinând cont de aceste aspecte, DACORA Print si Summa va oferă o soluție optimizata si accesibila pentru a va extinde sau îmbunatați portofoliul de aplicații in industria ambalajelor cu volum mic si mediu.Acest ambalaj personalizat si prototip este produs la dimensiuni reduse si volume medii, exact acolo unde Summa excelează. 

Pentru a va ajuta pe acest drum, DACORA Print si Summa oferă doua pachete care va permit sa parcurgeți toti pașii necesari in producția de ambalaje, de la proiectare pâna la produsul final, pe o singura mașină.

https://dacora.ro/tehnologie-summa-pentru-productia-de-ambalaje-oferta/

Similar Posts:

73 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2360 views
bookmark icon

Write a comment...