Stiri

DS Smith investește 13 milioane de euro la Ghimbav.

• Bookmarks: 11375


DS Smith va investi 13 milioane de euro în unitatea de producție de la Ghimbav pentru a-și crește amprenta pe piața din România.
Se preconizează că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2023. Modernizările  vor reduce consumul de gaze al unității cu 12% și emisiile de carbon cu 210 tone CO2 pe an prin introducerea unei funcții de optimizare a aburului la mașina sa de producție a cartonului.
 Instalarea unui nou sistem de iluminat cu LED-uri, parte a lansării la nivel de grup DS Smith, va contribui la obiectivul companiei de a reduce emisiile de carbon cu 46% până în 2030. DS Smith a introdus, de asemenea, tehnologii avansate de gestionare a deșeurilor care reduc consumul electric cu aproximativ 10% .
Reinier Schlatmann, Regional Managing Director, DS Smith Packaging East Europe, a declarat: “Investiția strategică de 13 milioane de euro reflectă angajamentul DS Smith de a dezvolta soluții inovatoare de ambalare pe bază de hârtie pe piața din România. Având în vedere că 56% dintre consumatori caută în mod activ reducerea utilizării plasticului, vom putea să ne sprijinim mai bine clienții pentru a-și îndeplini cerințele de sustenabilitate.”
Christian Schmidt, Managing Director DS Smith Packaging România, a adăugat: “Suntem încântați de investiția semnificativă care ne îmbunătățește capacitățile utilajelor și capacitatea de producție. Aceste îmbunătățiri permit echipei noastre să ofere modele inovatoare de ambalaje, să îmbunătățească controlul calității care minimizează deșeurile și să ofere grafică de ultimă generație. Tehnologiile avansate ne permit, de asemenea, să abordăm în mod eficient cerințele provocatoare de sustenabilitate.”

Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
375 views
bookmark icon

Write a comment...