Podcast Print Romania

Episodul 1 – Monica Stroilescu

• Bookmarks: 411454


Episodul 1 al podcastului Print Romania. Seria de emisiuni găzduite de Gabriel Istrate este deschisă de Monica Stroilescu, HP Indigo Country manager Romania&Moldova, care va împărtăși punctul ei de vedere asupra viitorului evenimentelor principale ale industriei (Drupa și Fespa) precum și felul în care pandemia a influențat relația dintre vânzător și cumpărător în domeniul imprimării.

Iată câteva dintre cele mai importante declarații ale Monicăi Stroilescu, HP Indigo Country Manager Romania&Moldova, din cadrul primului episod al Podcastului Print Romania:

“Raportul de putere stă în favoarea cumpărătorului și asta stabilește din start cine-i mai puternic.”
“În România am auzit, deocamdată, zvonuri, dar știu un caz cu o companie de afară care vrea să cumpere o companie aici, în România.”
“Ce nu reușim noi sa prindem încă, este oportunitatea de a comunica prin tipar, prin hârtia tipărită cu tânăra generație.”

Episodul costă 2€ și poate fi vizualizat pe o perioadă nelimitată. Episodul este disponibil și pentru închiriere, la prețul de 1€, iar perioada în care poate fi vizualizat este de 24 de ore de la data achiziției.

Similar Posts:

41 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1454 views
bookmark icon

Write a comment...