Default

Epson a lansat în România cele mai noi echipamente de imprimare şi scanare

• Bookmarks: 26604


Pe 3 noiembrie, Epson a lansat în România cele mai noi echipamente de imprimare, scanare şi proiecţie, stabilind noi standarde de calitate pentru segmentele business şi consumer.

Suntem deosebit de încântaţi să ne putem completa portofoliul cu peste 40 de produse noi, care reflectă eforturile noastre pe toate segmentele de piaţă unde suntem prezenţi. Pe segmentul foto şi al imprimantelor de mari dimensiuni am urmărit crearea unor echipamente care stabilesc noi standarde de calitate în domeniul imprimării, iar la nivelul echipamentelor business am urmărit cele mai scăzute costuri operaţionale. Cu un portofoliu atât de bogat, avem încredere că  produsele noastre se vor bucura în continuare de aprecierea publicului” a declarat Ciprian Baranga, National Sales & Marketing Manager, Epson România & Bulgaria.

Pe segmentul imprimării de mari dimensiuni, Epson a prezentat seria de imprimante Stylus Pro 7700 / 9700 (24″/ 44″), echipate cu noul cap de listare Epson MicroPiezo TFP, optimizat pentru cerneală de substrat Epson UltraChrome HDR (5 cartuşe). Destinate cu precădere aplicaţiilor CAD/GIS, dar capabile în aceeaşi măsură de listarea la o calitate bună a imaginilor, aceste imprimante generează costuri de numai 0,008 €/m  (conform testelor realizate de utilizatorii români), fiind ideale pentru productivitate mare. Pentru fotografii profesionişti şi pentru proofing, Epson a lansat imprimanta A3+ Stylus Pro 3880. Modelul beneficiază de avantajele cernelii UltraChrome K3™ cu Vivid Magenta şi de cele ale tehnologiei AccuPhoto™ HD2 pentru un gamut de culoare sporit, gradaţii foarte fine ale tonurilor şi detalii bine evidenţiate.

O altă noutate pentru fotografi este scannerul profesional Epson Perfection V600 Photo care asigură rezultate superbe la o rezoluţie de până la 6400 dpi şi densitate optică 3.4D  pentru scanarea filmelor. Echipamentul poate scana, restaura sau arhiva o gamă largă de filme, imagini şi documente la viteze foarte ridicate, având un consum de energie scăzut cu maximum de eficienţă pentru scanare instantenee, fără timp de încălzire.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
604 views
bookmark icon

Write a comment...