Stiri

Euro Top Grafix, distribuitor MacDermid în România

• Bookmarks: 22614


MacDermid Printing Solution Europe SAS, filiala europeană a producătorului american MacDermid, a încheiat un parteneriat cu furnizorul român de soluții grafice Euro Top Grafix din București, care a devenit astfel distribuitorul MacDermid în România atât pentru plăcile fotopolimerice, cât și pentru tehnologia LUX, înțelegerea intrând în vigoare de la 1 iulie 2012.

Cu sediul central în Atlanta, SUA, și având birourile pentru Europa la Cernay Cedex, Franța, MacDermid este unul dintre principalii producători de clișee fotopolimerice și tehnologii pentru tipărirea flexografică. Chiar dacă discutăm despre tipărirea oricărui tip de suport, de la pahare de carton și până la cutii din aluminiu, de la etichete și până la cutii din carton ondulat sau de la plicuri și până la ziare, produsele MacDermid participă pe scară largă la crearea și îmbunătățirea calității imaginii imprimate.

De asemenea, tehnologia de procesare a plăcilor fotopolimerice MacDermid LUX reprezintă un proces inovativ dezvoltat exclusiv de către MacDermid și care le dă posibilitatea tipăritorilor flexo de a crește calitatea și de a îmbunătăți consistența imaginii, consecutiv cu reducerea pierderilor de timp și materiale.

Prin acest parteneriat, Euro Top Grafix își continuă strategia de consolidare a poziției pe care o deține pe piața de utilaje și consumabile dedicate industriei tipografice și segmentului ambalajelor din România.

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
614 views
bookmark icon

Write a comment...