Stiri

„Expo Pack & Print” s-a înecat în lacul Siutghiol din Constanța

• Bookmarks: 2302


După luni de zile de încercări disperate de a convinge firmele de profil să participe la târgul specializat „Expo Pack & Print Constanța”, care ar fi trebuit să se desfășoare începând de azi, 23 noiembrie, până sâmbătă, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și-a înecat planurile în apele lacului Siutghiol. Croită parcă după șablonul altor două inițiative eșuate lamentabil în București – expoziția ”PrintEx”, anunțată ca „târg internațional de print pentru Europa Centrală și de Sud-Est”, și târgul „Pro Grafic” al lui Claudiu Bănaș -, ideea celor de la CCINA Constanța se poate înscrie lejer în lista marilor anomalii bifate de industria de târguri și expoziții a României.

Luați probabil de valul crizei economice, organizatorii constănțeni s-au gândit să încerce cu degetul marea industriei tipografice a României, reprezentanții CCINA propunându-le mai multor companii din domeniu, încă de prin primăvara acestui an, să participe la târgul „Expo Pack & Print”, ce urma a fi organizat între 23 și 26 noiembrie 2011 în clădirea Tenis Club Idu Mamaia. Unele dintre aceste companii din domeniu chiar au subscris să participe, luând de bună propunerea Camerei de Comerț.

Ce-am avut și ce-am pierdut?

Dacă au eșuat cu organizarea primei ediții a „Expo Pack & Print” – foarte puține firme dorind să-și dezgolească oferta la vântul aspru care biciuiește plajele din Mamaia în noiembrie -, cei de la CCINA Constanța nu disperă, ba mai mult, postează deja pe site-ul ww.expoconstanta.ro informații despre „ediția viitoare”, cea din 2012. O fi și cu organizatul de târguri și expoziții ca la Loto: pierzi săptămâna asta? Lasă ca se mai trage și săptămâna viitoare…

În clădirea arenei Tenis Club Idu Mamaia ar fi trebuit să aibă loc „Expo Pack & Print Constanța”

Capul la fund este mama comunicării

În încercarea de a afla mai multe despre „Expo Pack & Print” și, nu în ultimul rând, din dorința de a sprijini inițiativa, “Print Magazin” a înroșit timp de aproape 3 luni telefoanele celor de CCINA Constanța, strădania noastră reportericească culminând recent cu o vizită la Camera de Comerț constănțeană. În final, după nenumărate promisiuni de răspunsuri oficiale, tot ceea ce am reușit să obținem de la responsabilii CCINA a fost doar o ușă trântită, la propriu, în nasul redactorului Dan Călin. De altfel, pentru că a insistat să i se răspundă oficial la întrebarea dacă va mai fi organizat sau nu târgul „Expo Pack & Print Constanța”, o angajată belicoasă a CCINA l-a catalogat pe reporterul Print Magazin a fi mai rău decât un paparazzi de la tabloidul Can-Can.

Aroganți și cu scufiile pitulate în nisipul rece de la Marea Neagră, onor angajații Camerei de Comerț par a confunda industria tipografică cu tractirul național înjghebat vara pe plajele din Mamaia de primarul Mazăre. Curat murdar, adică!…

(Drepturile fotografiei clădirii Tenis Club Idu Mamaia aparțin site-ului www.sabin.ro)

 

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
302 views
bookmark icon

Write a comment...