Stiri

Fii atent – Premiile „Sappi European Printers of the Year” vin la tine!

• Bookmarks: 16430


Ca o schimbare față de edițiile din anii anteriori, Sappi Fine Paper Europe va aduce premiile sale bienale „Sappi European Printers of the Year” mai aproape de clienții săi din întreaga Europă. Acest premiu, conceput pentru a recunoaște și recompensa excelența tiparului, reușește să aducă împreună mințile creative și experții de vârf ai industriei tipografice, prin prezentarea creațiilor lor uluitoare și recunoașterea meritelor.

 

Premiile „Sappi European Printers of the Year” încurajează tipografiile să descopere cele mai bune proceduri, cea mai bună hârtie și cea mai bună combinație între experiență și materiale grafice, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate pentru clienții lor. Este extrem de important pentru Sappi să ofere recunoaștere tipografilor care au dat tot ce au avut mai bun și au stabilit standarde și mai înalte pentru excelența tiparului.

Premiile „Sappi European Printers of the Year” au avut loc în mod tradițional la fiecare doi ani, adunându-i pe toți câștigătorii (aur, argint, bronz) la o singură ceremonie de premiere.

Parte din numarul mare de inițiative ale Sappi de a fi cât mai aproape de clienții săi, desfășurate sub deviza Sappi – „the art of adding value”, Sappi dorește să meargă să îi cunoască pe câștigători și să sărbătorească împreună cu ei, la ei acasă, în loc sa îi invite la clasica ceremonie de premiere. Astfel, suntem aproape de clienții noștri, îi ascultăm și îi cunoaștem pe oamenii din spatele înscrierilor câștigătoare, unind cunoașterea noastră cu experiența lor sub deviza Sappi – „the art of adding value”.

Data limită a rundei finale de colectare tocmai a trecut (31 ianuarie 2012), ceea ce anunță începutul etapei de selecție a câștigătorilor. Toate înscrierile în concurs care au ajuns pe panoplia câștigătorilor în cursul celor patru (4) runde de colectare vor fi analizate din nou de către o comisie independentă de arbitri profesioniști, pentru a selecta „crema” excelenței în tipar la diferite categorii. O listă scurtă a finaliștilor va fi comunicată înainte de sfârșitul lunii februarie. Arbitrii se vor mai întâlni, pentru ultima dată, între 5 și 7 martie 2012, pentru a stabili câștigătorii finali.

Mai multe informații privind premiile pot fi găsite vizitând site-ul Sappi.

(Sursă: Sappi)


Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
430 views
bookmark icon

Write a comment...