Stiri

Flatbed-urile Rastek conving imprimatorii români

• Bookmarks: 24486


Leykom, distribuitorul oficial EFI Rastek în România, a instalat în luna august a acestui an prima imprimantă UV hibridă Rastek H650, reușind astfel să introducă pe piața imprimantelor digitale de format mare din țara noastră un utilaj cu asemenea performanțe.

Conceput pentru a crește satisfacția în utilizare și profitul, acest model Rastek permite obținerea unor lucrări de cea mai înaltă calitate, imprimate la o viteză de până la 21,37 m2/oră. Echipamentul răspunde unei palete extinse de aplicații grafice, de la bannere și panouri până la steaguri, permițând imprimarea pe o multitudine de substraturi, cum are fi: PVC, Foam-board, placaje, plastice ondulate, MDO, hârtie, plăci din aluminiu sau acrilice, sticlă etc.

Rastek H650 este dotat cu capete de imprimare grey scale care produc imagini excepționale, în culori bogate și gradații fine. Printre caracteristicile și avantajele acestui model cu format lat se numără rezoluția înaltă, de 1.200 x 600 Dpi, lățimea de tipar de 1.625 m, sistemul specializat cu bandă transportatoare și vacuum, precum și cele două lămpi UV cu vapori de mercur cu setări speciale. Greutatea maximă pentru suporturile imprimabile este de 45,36 kg.

Cernelurile folosite de imprimanta Rastek au pigmenți de calitate superioară ce impresionează prin culori puternice și luminoase, configurația de bază fiind în 4 culori (C, M, Y, B), opțional în 4 culori + alb. Cernelurile sunt furnizate în recipiente de 1 litru.

Rastek H650 se evidențiază prin versatilitate și fiabilitate, imprimanta fiind special concepută pentru atingerea unor performanțe impresionante în producție și pentru obținerea unor imprimări foto-realistice incredibile.

Mai multe informații despre imprimanta Rastek H650 pot fi obținute accesând site-ul www.leykom.ro.

(Sursă: Leykom)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
486 views
bookmark icon

Write a comment...