Stiri

Innovia Films va prezenta gama de materiale durabile la Labelexpo .

• Bookmarks: 14450


Materialele companiei se bazează pe BOPP reciclabil împreună cu folia termocontractibilă APO dezvoltat pentru a sprijini reciclarea sticlelor PET.
Lucija Kralj, Business Unit Director – Labels EMEA la Innovia, a declarat: “Așteptăm cu nerăbdare târgul. În calitate de lider în știința materialelor, în special pentru soluțiile BOPP pentru etichete și ambalaje, am lucrat la materiale care nu numai că respectă principiul reducerii, reutilizării și reciclării, dar susțin și reciclarea ambalajelor finite, oferind în același timp funcțiile de protecție adecvate necesare pentru a preveni risipa alimentară, de exemplu. Așadar, suntem încântați să împărtășim acest lucru cu clienții noștri și cu alți vizitatori la Bruxelles și să discutăm despre modul în care aceste materiale  pot ajuta pe toată lumea să își atingă obiectivul de a reproiecta ambalajele pentru a deveni mai circulare.”
Innovia va prezenta, de asemenea, diferite folii cu eticheta Rayoface, care sunt transparente sau albe, mai subțiri, imprimabile și respectă reglementările globale privind contactul cu alimentele. Potrivit companiei, acestea sunt mai subțiri decât materialele de etichetare comparabile și îmbunătățesc amprenta globală de carbon prin eficiența materialelor, menținând în același timp o imprimare excelentă.
Alasdair McEwen, manager de produs la Innovia Films, a declarat: “S-a lucrat mult la integrarea mai multor conținuturi reciclate din deșeurile reale post-consum în materiale de bază  pentru etichete și ambalaje flexibile. Suntem mândri să prezentăm publicului nostru în această toamnă  Encore W50m30, un film white label, care conține 30% material reciclat mecanic post-consum. Aceasta reprezintă o piatră de hotar în utilizarea materialelor de ambalare .”

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
450 views
bookmark icon

Write a comment...