Stiri

Komori a lansat J-throne 29 Next Generation Digital Press ,care va fi prezentată la Drupa 2024.

• Bookmarks: 31239


Komori Corporation a lansat informatii legat de noul echipament J-throne 29, un sistem de imprimare digitală cu jet de cerneală UV de 74 cm, care va fi prezentat pentru prima dată la drupa 2024 .
J-throne 29, o presă digitală B2 cu jet de cerneală, este proiectată cu tehnologia unică de formare a imaginii Komori, care oferă cea mai rapidă viteză de imprimare din clasa sa: 6.000 de coli/h pentru imprimarea pe o singură față și 3.000 coli/h pentru imprimarea față-verso. Sinergia unei game largi de versatilitate de imprimare, productivitate ridicată și cerneluri UV dedicate nou dezvoltate, împreună cu operarea ușoară unică mașinilor de imprimare digitală, vor extinde foarte mult avansarea imprimării digitale în industrie.
J-throne 29 se alătură portofoliului Komori de soluții de imprimare digitală care include Impremia IS29s de la Komori, un sistem de imprimare digitală cu jet de cerneală UV de 29 inch și Impremia NS40, un sistem de imprimare® nanografică de 40 inch.
“Suntem încântați să dezvăluim J-throne 29 la drupa 2024, prezentând caracteristicile sale de lider de piață, împreună cu noile noastre prese offset ecologice”, a anunțat Mark Milbourn, vicepreședinte executiv de vânzări și service la Komori . “

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
239 views
bookmark icon

Write a comment...