Stiri

Konica Minolta va concedia 2.400 de angajați.

• Bookmarks: 34243


Konica Minolta implementează reforme structurale globale pentru a-și atinge obiectivele “Planului de afaceri pe termen mediu” pentru anul fiscal 2023-2025 și creșterea durabilă după 2025, urmând să fie afectate 2.400 de locuri de muncă.
Producătorul japonez, care are aproape 40.000 de angajați la nivel global, a declarat că, prin această inițiativă, pe care a anunțat-o , se așteaptă să “accelereze selecția și concentrarea afacerii” și să îmbunătățească productivitatea grupului.
Compania a declarat: “Cu politica de bază a obiectivului provocator și realizabil și a revenirii la o companie extrem de profitabilă, planul de afaceri pe termen mediu a stabilit trei agende majore de acțiune; selectarea și concentrarea afacerilor, realocarea resurselor pentru consolidarea afacerilor; punerea în aplicare a reformelor structurale pentru a consolida fundația profitului; și consolidarea sistemului de management al afacerii”.
“Compania desfășoară selecția și concentrarea afacerilor în anii fiscali 2023 și 2024 și își propune să stabilească o bază pentru creștere în anul fiscal 2025.”
Pentru a-și atinge obiectivele, întregul grup va adopta măsuri pentru îmbunătățirea productivității per angajat, “pe lângă selecția și concentrarea întreprinderilor”.
Acesta a spus că investițiile vor fi consolidate, inclusiv utilizarea AI generativă, “pentru a transfera activele umane către operațiuni cu valoare adăugată ridicată”.
În plus, compania a declarat că va continua să evalueze și să aloce talente calificate în pozițiile potrivite “și să investească în educația pentru dezvoltarea activelor umane”. Aceste eforturi și concentrarea pe comunicarea interactivă vor crește implicarea angajaților.
Ca măsură suplimentară pentru creșterea productivității, compania a declarat că își va optimiza numărul de angajați la nivel global “cu aproximativ 2.400 de persoane, inclusiv angajați obișnuiți și neobișnuiți, și va fi implementată în cursul anului fiscal 2024”.
Cheltuielile unice asociate reformelor structurale globale vor fi înregistrate în cursul anului fiscal 2024 și se așteaptă să fie de aproximativ 100 mil. euro Compania a declarat că va anunța detaliile odată ce acestea vor fi finalizate, “după examinarea viitorului statut”

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
243 views
bookmark icon

Write a comment...