Stiri

Konica Minolta va lansa noul sistem de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 400

• Bookmarks: 29750


 

Konica Minolta anunță lansarea noului sistem de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 400 – ce va avea loc în primele luni ale acestui an. Conform rapoartelor privind schimbările pieței, aproximativ 48% dintre furnizorii de etichete plănuiesc noi investiții în echipamente digitale pentru printarea etichetelor, în următorii doi ani. Vizând tocmai această zonă, AccurioLabel 400 este proiectat să ofere un tipar digital de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.Konica Minolta, lider de piață în industria sistemelor de tipar digital, își propune ca, odată cu lansarea noului AccurioLabel 400, să capteze o altă parte semnificativă dintr-un sector în creștere rapidă, format din furnizori de etichete tipărite în volume medii și mari. În cel mai recent raport al asociației FINAT, Philippe Voet, a emis o clarificare pentru piața europeană a tiparului pe bandă îngustă: “etichetele sunt un factor indispensabil al infrastructurii de bază.”

Dezvoltările adăugate noului AccurioLabel 400 includ capacitatea de a extinde aplicațiile cu toner alb, productivitate îmbunătățită cu viteze de imprimare super rapide – de până la 39,9 metri pe minut – și reduceri suplimentare ale costurilor de funcționare datorită duratei de viață mai ridicate a pieselor, precum și a tiparului mult îmbunătățit. AccurioLabel 400 va fi disponibil în configurații de 4 și 5 culori.

“Suntem încântați de oportunitățile pe care le va oferi AccurioLabel 400 – acestea sunt peste tot pentru toți cei care doresc să-și extindă posibilitățile de tipar. Acest sistem de tipar digital va fi o opțiune interesantă pentru clienții de AccurioLabel 230, care își dezvoltă deja propria afacere pe piața de Label&Packaging.”-Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group la Konica Minolta Europa

 

 

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
750 views
bookmark icon

Write a comment...