Stiri

Manroland Sheetfed, câștigător în cursa nautică „Gold Roman Bowl”

• Bookmarks: 21420


„Manroland Sheetfed”, yachtul de curse al industriașului britanic Tony Langley, a câștigat trofeul cel mai important al cunoscutei curse nautice anuale J P Morgan Round the Island Race. Concurând la clasa IRC 0, „Manroland Sheetfed” a terminat cursa a doua, cu un timp de 4 ore, 42 minute, 12 secunde. Monococa a ocupat locul întâi conform calculelor de handicap, care i-au oferit un avantaj de 3 minute la final.

Credit foto: Paul Wyeth

Vasul de clasă „Farr 45 Atomic”, aparținându-i tot lui Langley, dar împrumutat organizației „Toe in the Water”, care se ocupă de acțiuni de caritate pentru navigatori care și-au pierdut membre la datorie, a terminat dificila cursă pe primul loc dintre cele nouă ambarcațiuni care au concurat la această clasă.

Credit foto: Paul Wyeth

Echipajul vasului „Manroland Sheetfed” a avut de înfruntat o concurență acerbă din partea câștigătorilor penultimei ediții a concursului, „Sundowner”. Contessa 26, aparținând lui Jo Hutchinson, a câștigat primul loc în divizia 3D, terminând cursa în 8 ore, 31 minute, 17 secunde, timpul lor calculat la final fiind cu 3 minute și 4 secunde mai lung decât cel obținut de Manroland Sheetfed. Astfel, Contessa 26 a primit premiul Silver Roman Bowl, care se acordă ocupantului locului 2 la final.

Tony Langley, în centru, ținând în mâini trofeul câștigat de echipajul „Manroland Sheetfed”. Credit foto: Patrick Eden

Tony Langley și-a denumit ambarcațiunea „Manroland Sheetfed” după numele fabricantului german de mașini de tipar offset plane pe care l-a achiziționat la sfârșitul acestei ierni. Langley a cumpărat divizia de mașini plane din Offenbach în urma divizării și vinderii companiei manroland, survenită pe fondul intrării în procedură de insolvență pe 25 noiembrie 2011.

Credit foto: Patrick Eden

 

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
420 views
bookmark icon

Write a comment...