Stiri

Mark Andy educă elevii din întreaga lume .

• Bookmarks: 851062


 Webinariile, au fost puntea de legatura intre elevi si producator care  au inclus prezentări live ale preselor Mark Andy instalate în centrele sale demo din Polonia și SUA, precum și sesiuni de întrebări și răspunsuri.
Agenda celor două webinarii a prezentat cele mai noi  cunoștințe ale lui Mark Andy despre tehnologii, ulilaje din oferta companiei, precum și tendințele pieței dar mai ales  oportunitățile unui  loc de muncă în domeniul de afaceri al imprimarii  etichetelor. Pe de altă parte, compania a prezentat punctul de vedere al multor clienti ai sai. Ei au vorbit despre beneficiile de la utilizarea soluțiilor Mark Andy. Tadeusz Kozinski – Directorul tipografiei Etiko din Szczecin (Polonia) a fost invitatul sesiunii poloneze. Kirwan Waters – Director al Watershed Group (format din cinci tipografii europene, inclusiv Etiko) și-a prezentat opiniile în timpul sesiunii internaționale.
Participanții la ambele webinarii au fost întâmpinați de Lena Chmielewska-Bontron, European Marketing Manager Mark Andy. Ea a subliniat că, chiar și în timpul pandemiei actuale, un alt webinar dedicat studenților dovedește angajamentul companiei de a păstra legătura cu generațiile mai tinere și de a le oferi cunoștințe. Evenimentele au fost moderate de Lukasz Chruslinski, Sales Manager Mark Andy Polonia (sesiunea poloneză) și Phil Baldwin, European Sales Manager Mark Andy UK (webinarul în limba engleză).  Sesiunea  poloneza a fost prezentata de Lukasz Kaczynski – Warsaw Demo Room Manager, Grzegorz Rostkowski și Michal Mokrzycki – specialiști în print.
“Suntem siguri că acest tip de întâlniri oferă studenților o mare oportunitate de a obține cunoștințe despre tehnologiile de imprimare și utilizarea lor în diferite tipuri de producție și produs  final. În plus, ei învață despre situația actuală a pieței și tendințele in acest domeniu . Sperăm că toate acestea îi vor inspira în alegerea industriei tipografice atunci când iau în considerare acest rol . Timp de mulți ani, Mark Andy s-a angajat să împărtășească experiențele și cunoștințele noastre cu cea mai tânără generație de viitori tipografi. Pe de altă parte, dorim să încurajăm alți producători și companii de imprimare să construiască relații mai strânse cu elevii și profesorii. Împreună putem îmbunătăți abilitățile viitorilor angajați ai companiilor noastre; ceea ce trebuie să facem este să arătăm calea corectă și să permitem accesul la anumite instrumente . Dorim să mulțumim tuturor invitaților și participanților la webinarii și suntem extrem de fericiți de interesul lor pentru evenimentele online ale lui Mark Andy” – concluzionează Lena Chmielewska-Bontron.

Similar Posts:

85 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1062 views
bookmark icon

Write a comment...