Stiri

Metsä obține ratingul de platină de la EcoVadis

• Bookmarks: 10452


 Metsä, producătorul european de hartii si cartoane , a atins din nou cel mai înalt nivel de platină în evaluarea sustenabilității EcoVadis.Compania a atins cel mai înalt nivel sau rating în fiecare an din 2017.Consiliul Metsä a primit punctaje mari la fiecare dintre cele patru teme evaluate și, cu un scor total de 87/100, se numără printre cele mai mari 1% dintre companiile evaluate în categoria producătorilor de hârtie, carton și ambalaje.
EcoVadis operează o platformă care permite companiilor să evalueze performanța de mediu și socială a furnizorilor săi la nivel global.
Mika Joukio, directorul executiv al Consiliului de Administrație al Metsä, a declarat: “Responsabilitatea socială corporativă este o parte integrantă a strategiei noastre și a operațiunilor de zi cu zi. Vrem să fim un precursor al dezvoltării durabile. La începutul anului, ne-am consolidat și mai mult obiectivele ambițioase de sustenabilitate pentru 2030 și am introdus mai mulți indicatori noi. Este îmbucurător să vedem că munca noastră produce rezultate în evaluări de încredere, cum ar fi cea realizată de EcoVadis.”

Similar Posts:

10 recommended
comments icon0 comments
0 notes
452 views
bookmark icon

Write a comment...