Stiri

Mimaki lansează la Formnext 2021 noua solutie de imprimare de înalta calitate end-to-end 3D.

• Bookmarks: 26469


Mimaki Europe, cel mai important producător de imprimante cu jet de cerneală și sisteme de tăiere, a anunțat că noile sale tehnologii vor fi lansate la Formnext 2021 (16-19 noiembrie, Hall 12.1, Stand G21) și vor oferi o soluție completă de imprimare 3D concepută pentru a eficientiza și optimiza producția de modele 3D cu o automatizare sporită. Ca urmare, aceste noi tehnologii vizează accelerarea în continuare a adoptării imprimării 3D color de înaltă calitate.

Noua soluție end-to-end dispune de serviciul software Mimaki 3D Print prep Pro bazat pe cloud, compatibil cu toate imprimantele din seria Mimaki 3DUJ. Proiectată pentru a simplifica procesul de imprimare 3D, noua platformă ajută utilizatorul să-și pregătească și să finalizeze fișierele 3D înainte de imprimare. Acest software de ultimă oră bazat pe abonament corectează automat erorile de fișiere și optimizează datele 3D utilizate în modelarea imprimantei 3D, asigurându-se că obiectele tipărite 3D finale arată exact la fel ca cele vizualizate pe ecran.

Utilizatorii celei mai recente inovații de imprimare 3D de la Mimaki, Mimaki 3DUJ-2207, pot apoi să accelereze și să automatizeze fluxul de lucru post-imprimare cu noul Mimaki 3DCS-322 – o unitate inteligentă de eliminare a materialelor de suport dezvoltată în colaborare cu AM Solutions – tehnologia post-procesare 3D.

“Cu această soluție completă pentru Mimaki 3DUJ-2207, profesioniștii și prosumatorii din orice disciplină pot reinventa modul în care lucrează prin adăugarea unei producții de imprimare 3D scalabile, color”, explică Arjen Evertse, General Manager Vânzări EMEA, Mimaki.

“Această suită de tehnologie 3D este una dintre cele mai accesibile soluții 3D de înaltă calitate, full-color disponibile și deschide ușa oricui a simțit anterior că beneficiile imprimării 3D nu au fost accesibile, cum ar fi creativii, designerii care folosesc prototipuri, producătorii de modele la scară largă, antreprenorii și organismele de cercetare medicală sau educaționale. Întregul pachet va fi expus la Formnext și abia așteptăm să vedem reacția pieței la această descoperire în imprimarea 3D accesibilă, color.”

Îmbunătățirea în continuare a experienței utilizatorului Mimaki 3DUJ-2207 este adăugarea unei noi unități automate de post-procesare 3DCS-322. În parteneriat cu cel mai important furnizor de soluții de imprimare 3D și echipamente de fabricație aditivă, AM Solutions – tehnologie postprocesare 3D (o marcă a Grupului Rösler), Mimaki a introdus un sistem de îndepărtare a materialelor de asistență pregătit pentru Industrie 4.0 și extrem de eficient. Tehnologia bazată pe software oferă utilizatorilor un proces consecvent, repetabil, la o viteză mai mare decât metodele tradiționale, dar fără a compromite chiar și cele mai delicate și detaliate geometrii sau nuanța de culoare a pieselor 3D.

“Reunind specializarea AM Solutions și expertiza Mimaki a produs o soluție post-procesare cu adevărat inovatoare, sigură și simplă, cu un raport preț-performanță atractiv”, spune Arjen Evertse. “Prin prezentarea acestui nou sistem alături de noul nostru serviciu software și de cea mai recentă tehnologie de imprimare, ne propunem să oferim vizitatorilor Formnext o experiență care va face ca acest eveniment așteptat cu nerăbdare să merite așteptarea.”

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile de la Mimaki, vizitați pagina distribuitorului autorizat Mimaki în România, www.geko.ro, sau  www.mimakieurope.com

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...