Stiri

Mondi ,alături de Alianța pentru Administrarea Apei

• Bookmarks: 451132


Mondi Group, o companie globală de ambalaje și hârtie, și-a unit forțele cu Alianța pentru Administrarea Apei (AWS) pentru a sprijini performanța bună de administrare a apei în cadrul operațiunilor sale.
AWS este o colaborare globală de membru care cuprinde întreprinderi, organizații non-guvernamentale, și sectorul public. Membrii contribuie la durabilitatea resurselor locale de apă prin adoptarea și promovarea unui cadru universal pentru utilizarea responsabilă a apei – Standardul Internațional de Administrare a Apei (sau Standardul AWS) – care conduce, recunoaște și recompensează performanța bună de administrare a apei.
Cu AWS și WWF, Mondi a dezvoltat un standard de administrare a apei, care este conceput pentru a stabili modul în care morile sale vor folosi si ca bază de captare. Această lucrare a fost ghidată de standardul AWS și ia în considerare expunerea fiecărei mori Mondi la riscurile legate de apă, folosind filtrul de risc de apă al WWF.
“Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Mondi ca membru AWS, alăturându-ne celor peste 140 de organizații din fruntea administrării apei și așteptăm cu nerăbdare contribuțiile pe care le pot aduce la construirea unei colaborări cu adevărat globale, care să lucreze spre o lume sigura, a comentat Scott McCready, director de informare și implicare la AWS.
La începutul acestui an, Mondi a lansat planul său de acțiune pe zece ani privind sustenabilitatea, Planul de acțiune Mondi 2030 (MAP2030), conceput pentru a aborda problemele legate de durabilitate în întregul lanț valoric. O parte din angajamentele sale includ protejarea biodiversității și a resurselor de apă.

Similar Posts:

45 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1132 views
bookmark icon

Write a comment...