Default

Moorim îşi extinde capacitatea de producţie

• Bookmarks: 24462


Moorim Paper Group a comandat la Voith Paper o linie de producţie integrată pentru hârtie cretată şi necretată (offset). Noua maşină va avea o lăţime de 9,3 m şi o capacitate anuală de producţie de 450.000 tone.

Aceasta va fi  instalată în completarea fabricii de celuloză Donghae din Ulsan, Coreea de Sud. Noul utilaj va folosi în principal celuloză produsă local, prin aceasta Moorim devenind prima fabrică integrată de celuloză şi hârtie din Coreea.

Folosirea de celuloză direct din fabrica integrată va avea impact direct asupra costurilor de producţie şi asupra îmbunătăţirii calităţii. În plus, fabrica de celuloză Donghae va recicla energia vaporilor de apă folosind-o pentru producerea hârtiei, devenind o fabrică cu o atitudine de protejare a mediului. Instalarea utilajelelor este preconizează că se va încheia în iunie 2011.

În prezent, Moorim are o capacitate de producţie de 680.000 de tone/an în alte două fabrici şi preconizează că în următorii zece ani va mai adăuga încă alte două linii de producţie la Donghae pentru a atinge o capacitate anuală de 2 milioane de tone.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
462 views
bookmark icon

Write a comment...