Stiri

Peste 1100 de expozanţi s-au înregistrat deja la Paperworld 2019

• Bookmarks: 265


Între 26 şi 29 ianuarie 2019, cei mai importanţi furnizori de soluţii pentru proiecte care folosesc în afacerile lor hârtie, dar şi startup-uri din domeniu vor fi prezenţi la Frankfurt, pentru o nouă ediţie a Paperworld, cel mai mare eveniment global destinat domeniului.

“Numărul mare de înregistrări, dar şi prezenţa masivă a jucătorilor mari care au decis să se întoarcă şi să expună din nou la acest eveniment arată că Paperworld este cel mai important eveniment pentru această industrie şi că aici este cea mai mare platformă de vânzări internaţionale”, a spus Michael Reichhold, director Paperworld.

”Din punctul nostru de vedere, Paperworld rămâne în continuare unul dintre cele mai importante târguri de specialitate din lume. Acesta ne oferă posibilitatea de a ne întâlni şi de a informa clienţii şi partenerii noştri într-un mediu excelent. Noi operăm global, iar numărul încreştere de vizitatori din străinătate ne încurajează. De aceea Durable a decis să fie prezent din nou şi la Paperworld 2019 cu inovaţiile sale”, a declarat Horst-Werner Meier-Hunke, reprezentant al unuia dintre expozanţi.

La ultima ediţie a evenimentelor Paperworld, Christmasworld şi Creativeworld, care au loc de obicei împreună la sfârşitul lunii ianuarie la Frankfurt pe Mein, în Germania, peste 82 procente dintre expozanţi au fost din afara Germaniei, iar 65 procente dintre vizitatori au fost, la rândul lor, din străinătate, după cum a anunţat public organizatorul evenimentelor, Messe Frankfurt. 90% dintre aceştia s-au declarat mulţumiţi de experienţa pe care au avut-o în cadrul expoziţiei, conform unui sondaj făcut de firma germană pe perioada evenimentului. Mai mult, 78 % dintre vizitatori sunt factori de decizie în organizaţia pe care o reprezintă.

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
65 views
bookmark icon

Write a comment...