Stiri

Sappi adăugă gama de hârtii Transjet pe lista produselor care vor fi supuse creșterii prețurilor.

• Bookmarks: 20638


Grupul a declarat că prețurile vor crește cu 8% – 15% pentru livrările de la 1 iulie.
“Creșterea fără precedent și continuă a costurilor materiilor prime, în special a celulozei, substanțelor chimice și energiei, în combinație cu ratele extrem de ridicate de transport de marfă, face inevitabilă ajustarea prețurilor”, a declarat Sappi.
Gama sa de hârtii pentru imprimare în format mare include hârtii pentru cerneluri pe bază de apă, solvent, latex HP și UV de până la 3,1 m lățime. Piețele țintă includ aplicații de postere interioare și exterioare și imprimare tehnică pentru CAD și inginerie.
Gama de produse Transjet include hârtie de sublimare acoperită pentru o gamă largă de aplicații de imprimare prin transfer digital, inclusiv imprimante industriale și textile.
Gama de sublimare este utilizată pentru modă, textile de casă, îmbrăcăminte sportivă și echipamente sportive, semnalizare moale și în industriile substraturilor dure.
Sappi a declarat că echipa sa de vânzări va fi în contact cu clienții cu privire la modul în care va fi implementată creșterea prețurilor.
De la începutul anului, Sappi a anunțat creșteri ale prețurilor hârtiilor sale cretate, necretate ,ambalaje și  cartoane speciale, iar acum si gama pentru sublimare .

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
638 views
bookmark icon

Write a comment...