Stiri

Supraveghere video mai bună pentru IMM-uri

• Bookmarks: 27657


Cei care au îndoieli în legătură cu siguranța afacerii au acum la dispoziție o soluție simplă și suplă: videorecorderul de rețea JustConnect DNR-2060-08P de la D-Link. Acesta este foarte simplu de instalat şi poate fi conectat la maximum opt camere IP fără a necesita un PC sau switch-uri suplimentare (“zero configuration”). Sistemul devine funcţional aproape imediat şi este gata pentru a înregistra simultan audio şi video, de pe toate camerele din reţea. Imagini live pot fi redate și transferate în timp ce se efectuează înregistrarea.

Această tehnologie este ideală pentru companiile mici care au nevoie de un sistem de supraveghere video profesional și ușor de utilizat. Video recorder-ul JustConnect recunoaşte camerele D-Link conectate în reţea, le integrează automat în sistem şi începe imediat înregistrarea. Imaginile înregistrate de cameră sunt afişate automat pe monitor sau TV, folosind portul HDMI sau VGA. Dispozitivul este primul de acest gen care utilizează caracteristicile unui DVR (digital video recorder) de tipul celor utilizate în domeniul analogic de supraveghere CCTV, pentru camerele IP, extinzând în acelaşi timp gama de funcțiuni pentru a include tehnologia de rețea de ultimă oră.

Video recorder-ul are spaţiu pentru şase hard drive-uri de 3,5-inch SATA care pot stoca până la 18 terabytes de înregistrări video HD. Cele opt porturi PoE+ Ethernet încorporate vă ajută să conectaţi direct şi să înregistraţi simultan de pe mai multe camere IP chiar fără a fi nevoie să porniţi calculatorul. Pe lângă MPEG-4 şi M-JPEG, acest nou produs suportă şi H.264 şi înregistrează material video HD cu rezoluţie de până la 1080p.

 Network video recorder-ul JustConnect DNR-2060-08P este acum disponibil în România şi poate fi comandat de la distribuitorii autorizaţi din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
657 views
bookmark icon

Write a comment...