Stiri

swissQprint Nyala: Campionul pe termen lung.

• Bookmarks: 561971


În ultimii șase ani, imprimanta cu platformă Nyala a fost cel mai popular produs din categoria sa din Europa – a confirmat Infosource, institutul elvețian de cercetare.
Nyala, modelul emblematic al swissQprint, se îndreaptă din nou pe clasamentul european al vânzărilor în categoria sa “Imprimante uv plate/hibride >60″ (152,4 cm) lățime în segmentul de preț de 130.000 – 500.000 EUR”, conform Infosource, Geneva. Infosource a comparat datele de vânzări pentru toate mărcile și modelele studiate în 2020.
Imprimanta NYALA UV LED dispune de o platformă de 3,2 ×2 metri, productivitate maximă de 206 metri pătrați pe oră și o gamă variată de opțiuni de completare. Acestea fac din Nyala un instrument universal, versatil, care poate procesa materiale rigide în lungimi de până la 4 metri, precum și medii continue alimentate cu role. Culorile, lacuirea , împreună cu noile cerneluri de neon pentru imprimarea UV, deschid posibilități remarcabile de aplicare. Precizia, fiabilitatea și durabilitatea nyala asigură o valoare adăugată ridicată, combinată cu costuri de operare reduse.
Alături de Nyala, gama swissQprint include alte două modele modulare cu platformă – Impala și Oryx – precum și imprimanta Karibu roll to roll. Și pentru a crește productivitatea, versiunile de viteză model de Nyala, Impala și Karibu sunt, de asemenea, disponibile. Vânzările sunt gestionate de rețeaua globală de parteneri swissQprint.
https://www.mons-medius.com/

Similar Posts:

56 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1971 views
bookmark icon

Write a comment...